Ydelser købt på lets-cocktail.dk er underlagt forbrugeraftaleloven og du har derfor ret til at fortryde dit køb i optil 14 dage, dog senest 48 timer før kurset afholdes, hvor du afbestille kurset her på hjemmesiden eller ved at ringe til os på 70 20 81 30. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, indenfor 48 timer, efter du har brugt din fortrydelsesret. Der skal minimum være 6 tilmeldte personer på afholdelse datoen, ellers kan man gratis blive ombooket til en anden kursus dag. Kurset aflyses 48 timer før. Lets-cocktail.dk er en del af Tenderbar aps, cvr: 35035389 Mail: info@lets-cocktail.dk, tlf. 70 20 81 30 Bankoplysninger: Arbejdernes Landsbank Reg. 5361 Kontonr. 0000248293.


Levering” fra lets-cocktail.dk anses for sket, når forbrugeren har fået sin betalingskvittering.Du kan betale med Dankort, MasterCard, Visa, JCB, American Express og UnionPay på lets-cocktail.dk. Når du betaler med Dankort, MasterCard, Visa, JCB, American Express eller UnionPay trækkes pengene med det samme ordren gennemføres. Sletter du din tilmelding til kurset, føres pengene automatisk tilbage på dit kort. Vi tager desværre ikke imod bestillinger ved bankoverførsel.
Vores SSL krypteringssystem er godkendt af PBS, så sikkerheden er i top. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, hvilket betyder at hverken vi eller uvedkommende har adgang til dine kontooplysninger. Du kan eventuelt læse mere på http://www.betaling.dk.

Alle priser er inklusive 25 % moms og i danske kroner.

For at du kan indgå aftale/køb med os lets-cocktail.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Mobilnummer og  E-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Tenderbar aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte hos Tenderbar aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på lets-cocktail.dk er Tenderbar aps. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til lets-cocktail.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Tenderbar har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tenderbar aps. via e-mail info@lets-cocktail.dk.


På lets-cocktail.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.